søndag den 11. maj 2014

j'aime la bouillie


Jeg ELSKER grød. Jeg spiser det næsten hver morgen...Denne her grød er sødet med banan og lavet på b.la. æg. Personligt er jeg ikke så vild med at bruge æggeblommen, så valgte bare at bruge æggehviden. Det kan virke lidt grænseoverskridende, for nogle, at putte æg i deres grød, så det kan altså undlades helt - det er op til dig. Personligt elsker jeg det 

Velsmagende, krydret grød sødet med frugt: (Mmmm) 
  • 1/2 banan 
  • 1/2 æble i tern 
  • 1 dl. Havregryn 
  • 1 1/2 - 2 dl. vand 
  • 1 Æg (Brugte bare æggeviden) 
  • 1 spsk. Kokosolie
  • kanel pulver 
  • Hindbær, nødder og skyr til topping
- Mos den halve banan

- Kog den moste banan, havregryn, vand, kanel og æble

- Når grøden næsten er færdig, så put ægget (æggeviden) i sammen med de tideligere ingredienser.

Rør godt i grøden og lad det koge til en fast grød i ca. 1 min. 

- Når grøden er færdig, kan du røre kokosolien i

Jeg toppede grøden med lidt skyr, hindbær, mandler og græskarkerner. 


Hvad er din ynglingsgrød?
Hvad spiser du normalt til morgenmad?

Mette 

4 kommentarer:

  1. Uuuh, det lyder som en lækker grød!! Jeg har ikke prøvet med kokosolie, men hælder nogle gange kokosmælk over min. Jeg skal måske prøve din i morgen inden min bentræning! Og med lidt peanutbutter til også :D
    Tillykke med bloggen, sejt :) Er du også på insta??

    SvarSlet
    Svar
    1. Halløj! Er glad for at du vil kaste dig over min opskrift. Ja, jeg har en instagram. Jeg hedder - Justmemisaki

      http://instagram.com/justmemisaki

      Tak for din kommentar :)

      Slet
  2. Nice, jeg har lige fundet dig :) Og fik din grød - jeg toppede med blåbær. Helt lækkert!

    SvarSlet