søndag den 18. maj 2014

Ugens Trænings forløb!


Ugen har stået på meget spinning. Her på det sidste har jeg fokuseret meget på løb pga. af mit halvmaraton, men nu er jeg glad for at kunne være tilbage på en masse spinning kombineret med løb og styrke. Jeg kan bedst lide at blande kortene lidt. Jeg er godt tilfreds med ugens forløb. 

Mandag: Spinning (Max time) + styrketræning (fokus på overkrop og core) 
Tirsdag: Fri (Arbejde, skole og arbejde) 
Onsdag: Spinning (Max time) 
Torsdag: 12 km. løb 
Fredag: Fri
Lørdag: 10 km. løb
Søndag: Spinning (dobbelttime) + styrke (forkus på core og arme) 

Denne uge har som de kan se stået på en masse spinning og det er jeg godt tilfreds med. Søndag tog jeg en dobbelttime, sammen med min kære mor, der hang på den første time. Mine løbeture har været med en god pace på ca. 4:30-45. Jeg er super glad for at være nogenlunde tilbage i min sædvanlige pace. Jeg har kæmpet temmelig meget med træthed og mangel på motivation de sidste par måneder pga. både birkepollenseasonen, som jeg er hårdt ramt af, og fordi at jeg har kæmpet med jern-mangel. Jeg kan nu efter et par måneder mærke at min energi er ved at komme nogenlunde tilbage, og det hænger jo nok sammen med, at birkeseasonen er slut, og at min blodprocent er blevet bedre. 

Næste Søndag skal jeg være med i Feminas kvindeløb (10 km) i Fælledparken, så det vil jeg se frem til. 

Hvilken form for træning kan du bedst lide? 
Hvordan holder du motivationen oppe? 

Mette 

4 kommentarer:

 1. Hvad er dit mål for søndag?? :)

  SvarSlet
 2. Ja, altså tid for din 10 km :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber lidt på at holde min pr. mellem de 4:20-40 hele vejen igennem :) Jeg vil helt sikkert lave et indlæg omkring det efterfølgende..

   Slet